search

Wat is de reisapotheek?

De Reisapotheek is een Belgische online apotheek die zich specialiseert in reisgeneesmiddelen zonder voorschrift en verzorgingsproducten.

In onze categorieën ZON, SNEEUW, CITY en AVONTUUR stellen wij een selectie reisapotheek producten voor die niet kunnen ontbreken in uw reistas en dit aan een concurrentiële prijs. Deze selectie wordt gemaakt door onze apothekers op basis van kwaliteit en relevantie.

Wanneer u naar ALLE PRODUCTEN gaat, kan u ook alle andere producten bestellen die u in een gewone apotheek vindt. Wij houden ons uiteraard aan de wettelijke bepalingen en bieden enkel geneesmiddelen aan die verkrijgbaar zijn zonder medisch voorschrift.

Uw bestellingen worden steeds afgehandeld en gecontrolleerd door een apotheker. 

Al uw bestellingen worden verpakt in een omkeerbare webbag. Wanneer u uw bestelling ontvangt, opent u de beveiligde rits, keert u de webbag om en heeft u een handig reisetui waar u al uw reisgeneesmiddelen handig kan in opbergen.

Heb je een vraag omtrent een bestelling? Heb je advies nodig rond reismedicatie? Neem dan HIER contact met ons op, wij behandelen uw vraag snel en discreet!

 

Reisinfo voor Europa omtrent de COVID crisis vind je op https://reopen.europa.eu/nl

Medisch reisadvies per land vind je op https://www.wanda.be/nl/